Tuesday, November 12, 2013

Telekung pertama Wafa Sofea

Barakallahu lakum.
Allahumma antassalaam waminkassalaam..wailaika ya'udussalam..fahaiyina Robbana bissalaam, waadhilnal jannata darussalaam, Tabarokta wata'alait, Ya zaljalali walikraam buat Wafa Sofea, Wafa Izzara, abi, family UmmiAbi serta muslimin muslimat dirahmati Allah..Amin..

Robbi Habli minassolihin buat Wafa Sofea & Wafa Izzara..Amin..Amin..

Hi dear... Wafa Sofea suka ikut ummiabi solat jemaah. Kadang-kadang kita dah solat,then dia mula menggelabah cari tudung..
"Mana tudung wafa..mana tudung wafa..Ummi..wait...wait..."
Kalut betul time tu..hahaa... UmmiAbi x larat gelak dah ngan gelagat si solehah ni..

Sebelum ni kalau nak solat je dia cari tudung. Tapi sekarang dia Wafa Sofea dah ada telekung. Dah lama dah beli, baru nak buat entri(mahapkan ummi ye sayang)..




Siap dapat beg comel..Senang nak bawak balik kampung.

UmmiAbi & Wafa Sofea suka sangat telekung ni. Buatan dia kemas & cantik. Sweet je bila Wafa Sofea pakai(Haruslah puji anak sendiri kan..hihi). Bagi semangat pada anak-anak yang mula berminat pada solat. Didik mereka betapa pentingnya solat.. :)

Ummi beli dari sahabat syurga iaitu ahli JLO kesayangan ummilah, sape lagi....Kalau bukan Ummu Muhammad. Sesiapa nak order jugak, boleh beli kat SINI ye. Mesti puashati...(^,^)


7 comments:

IntaNBerliaN said...

ololooo comelnya...

Alisha punya pun kak ina beli dgn ummu muhammad jugak :-)

Ummu Muhammad said...

Wah kakak wafa!
Gigi wafa sgt cantiklah izreen
Gg komersial nampak :)

Ummu Muhammad said...

Wahh kesian sape yg tempah dgn makcik um
Kene ade daya sabar yg tinggi heee
Free time bru bole menjait hehee

UmmiAbi said...

IntanBerlian:
Cantik kan k'ina..Puashati... Seronok dh sedondon berjemaah..:)Alisha pun mesti comel pkai telekung tu..Nt kita cari entri Alisha,mesti ade kn..hihi

UmmiAbi said...

UmmuMuhammad:
Xpe lambat, janji pueh ati..hihi
Ala um...gigi wafa komersiallah sgt. Ssh nk gogok gigi tu...Jenuh pakse.. Abi pun dh bli kayu sugi, dok saje2, sruh dia gosok..Tp digosoknya lantai..huhu

NoEn said...

comel wafa pakai telekung...rajin2 solat ya

UmmiAbi said...

InsyaAllah....aunty noen tlg doakn yer..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...