Thursday, September 12, 2013

Alhamdulillah

Alhamdulillah...Semalam ummi ade story kerugian susu hampir 1botol..
Syukur sangat...harini sekali pam terlebih 1 botol...Syukur pada ALLAH yang terus memberi rezeki buat Wafa Izzara..Alhamdulillah..Ummi harap sangat dapat menyusukan Wafa Izzara sehingga berumur 2tahun seperti kakaknya Wafa Sofea..Amin..:)
Selalu pam 1sesi=dapat 6 Oz(1botol)
Sepanjang waktu bekerja dapat pam 3 sesi.
Harini pam 1 sesi je dah dapat 2botol(almost 10 Oz)..
Ya ALLAH..Alhamdulillah..syukur..syukur...(^,^)
Notaummi:
Sejak akhir2 ni hati berbunga-bunga...Susu pun mencurah-curah.. Syukurlah, semua ini pinjaman daripada Allah....Moga kita sentiasa menjadi insan yang bersyukur...ALHAMDULILLAH..

5 comments:

Rieyn Anna said...

alhamdulillah..rezeki Wafa Izara tu..pasnie msti bertambah bambam dan montel nnt sbb stok susu da byk..:) :)

UmmiAbi said...

Syukur...Moga2 bertambah sihatlah hendaknya..hehe
Ummi x buat stok.. Semua bagi fresh milk. Pam arini utk diminum oleh zara keesokan harinya. Stok buat ari weekend, tupun untuk back up if susu merudum or xsempat nak pam or x sihat.. Tp so far Alhamdulillah..ari2 dia minum susu fresh, bukan ebm yang dicairkan..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alhamdulillah rezeki wafa izzara

Adila Ismail said...

alhamdulillah... sayang wafa dan izara

UmmiAbi said...

Wanieys:
Syukur..ade lg rezeki dariNYA.. :)

Adila:
Cayang maknyah(makngah) jugak...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...