Tuesday, August 13, 2013

Model kasut raya berbaju tido

Hi dear...
Sebelum ni ummi ada mention nak belikan Wafa Sofea kasut comel  untuk raya kan..
Tercapai gak..hihi..

Balik tu terus bagi kat Wafa Sofea, Punyalah suka, tak sabar-sabar nak pakai. Dahla time tu pakai baju tido...Hentam jela..Janji anak ummi happy kan..:)
Dah pandai bergaya anak dara ummiabi ni..:)
Pastu jenuhla ummiabi pujuk dia coz taknak buka...*sigh*

Ohya..Zara pun ada "kasut raya"...Oleh sebab Zara tak boleh jalan lagi, ummi beli "special shoes" kat dia..

Berkenan pulak ummi dengan baby top shoes ni..
Comel pulak tu..:)
Ini je kasut raya anak2 ummiabi.. Baju raya nanti ummi upload gambar raya ye..(^,^)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...