Sunday, March 10, 2013

Korek hidung..hehe

Tajuk macam "Eee..yey yekk" je kan..Haha...
Ummi hanya nak kongsi tentang wafa ni. Kelakar pun ade. Mana dia nampak orang korek hidung pun xtahu. Tanye abi kot2 abi "terkorek" hidung depan dia. Xde pulak..Risau gak kot2 terpengaruh dalam tv. TV sekarang bahaya..Ummiabi kena pantau apa yang wafa tengok walaupun wafa baru umur 2tahun. Apa yang dia tengok, itu yang dia lihat & fikirkan(I look, i see). Semua jadi bahan pengajaran untuk dia.huhu...

video
Sebenarnya Wafa tak korek hidung pun. Cuma letak jari kat bawah lubang hidung tu... Mesti dia tertengok sape2 yang buat, so, dia pun try2 nak buat camtu. Tapi kantoi ngan ummi..hahaa...
Tapi ummi check jugak hidung wafa, kot2 ade mucus or dust yg buat wafa tak selesa. Ok je..xde pape.. means memang dia tiru someone ni. Ummi syak dia tertengok cerita kat Astro Warna tu.. Cerita lawak sekarang pun kadang2 banyak lawak bodo yg x menjadi & tiada pengajaran.. Hmm..awasi anak-anak walaupun sekadar menonton televisyen. Sebab anak-anak ni ibarat span, semua dia serap..kan..(^,^)

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, hehe comelnya wafa.

Izan Ishak said...

hehe... kelakar je tgk dia gelak2 bila ummi kata 'wafa korek idung eyyy'... comel je!

UmmiAbi said...

Sheila:
Hehe... :p


Ummi Izan:
Haha..sje ummi sakat dia...:)

anna alaui said...

hehehe..kelakar je wafa ni..

IntaNBerliaN said...

hahha.. kelakar la wafa ni... eh, suara ummi ni sedaplah.. lembut jer :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...