Tuesday, March 19, 2013

Contoh menjadi MODEL ikutan anak-anak


Barakallahu lakum.
Allahumma antassalaam waminkassalaam..wailaika ya'udussalam..fahaiyina Robbana bissalaam, waadhilnal jannata darussalaam, Tabarokta wata'alait, Ya zaljalali walikraam buat Wafa Sofea, "adik" wafa, abi, family UmmiAbi serta muslimin muslimat dirahmati Allah..Amin..

Robbi Habli minassolihin buat Wafa Sofea & "adik" Wafa..Amin..Amin..

Hi dear..pagi ni ummi buka FB Prof Dr. Rozieta Shaary banyak pulak tips & contoh berkenaan menangani anak-anak yang suka merengek ni. Bersesuaian dengan tajuk entri ummi semalam. Ummi nak share di sini. Manatahu kot2 ummi makin tua nanti makin hilang kesabaran untuk mengatasi perkara ni. Boleh rujuk sini..kan. Alhamdulillah..so far ummi dikurniakan Allah anak yang super cool macam Wafa Sofea tu. Senang nak handle. Ummi harap kita boleh jadi geng & sentiasa bersahabat baik sampai bila-bila ye wafa (juga buat adik wafa nanti). Jangan bagi ummi ada darah tinggi tau..hehe..

So..beware parents..


Moga bermanfaat..(^,^)
So, ummiabi..kalau wafa merengek, kena peluk. Lagi kuat merengek lagi kuat kena peluk...hehe..(Wafa memang suka dipeluk)

2 comments:

Ummu Muhammad said...

hero2 sini pun suke dipeluk..rase selamat ;)

Izan Ishak said...

anak2 bila dipeluk mmg akan rasa bahagia kan. tak kisahlah yg masih kecil atau yg dah besar pun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...