Thursday, December 20, 2012

Congratulation to aunty Ninie

Barakallahu lakum. Hi dear.. Baru-baru ni bff ummi (best friend forever-kawan sekelas ummi dari sekolah sampai university) baru melahirkan seorang baby boy yang hensem. Ummi pergi tengok dengan abi...Cute sangat Muhammad Qhalish Akil.. Berat 3kg. Putih melepak macam ibunya... Seronok ummi pegang dia coz baik sangat, asyik tido je. Nurse datang inject vaccine pn tido..hehee..(hero kan..)
Abi gelak2 tengok ummi pegang baby, kekok katanya padahal dah ada anak. Huhu...dah 2tahun ummi tak pegang babylaah...kena belajar balik...heh*sigh*

Jom tengok baby..:
Ummi doakan Qhalish & aunty Ninie sentiasa sihat walafiat & diberkati ALLAH selalu. Moga Qhalish membesar bagai juara & menjadi anak yang soleh..:)



Nota ummi:
Tak sabar ummi nak pegang & peluk baby dalam perut ni pulak. Dah makin active nampaknya..(^,^)

4 comments:

yana aina said...

comelnya .. ^^

Rusuk Kiri said...

bestnyer baby hehe. Akak ditag di http://rusukiri.blogspot.com/2012/12/tag-segmenrandom-facts-about-me.html. Jemput baca n join (^_^)

intanfirdaus247 said...

tahniah...hehe..comel sangat!

Anonymous said...

Comey-comey semuanya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...