Wednesday, November 28, 2012

Mandi kolam di Ampang

Hi dear..
Barakallhu lakum.
Kalau sebelum ni kitorang suka pergi mandi kolam kat Putrajaya, So memandangkan anak-anak suka mandi kolam ummi ade beli kolam untuk diorang main.. Lepasni x payah pergi jauh-jauh. Pam & mandi je. Ummi beli online di facebook...Beli kat sini. Dia complete set dengan slide & pam letrik..So, x lenguh kaki/tangan nak pam berbanding guna manual..
Kat bawah ni kolam yang ummi beli:)

Kat bawah kolam boleh letak paip n jadikan air pancut..
Best kan?
Nampak besar, rupanya xlah besar sangat..Standard size..Cuma ummiabi xleh joinlah..hehe,ada hati mau join...

So, yang testimonialnya di bawah:
Tersengih Wafa Sofea di situ..Sekali sekala bagilah enjoy bersama sepupu2nya..
Ada lagi beberapa benda yang abi x pam.. Contoh pelampung kecil Warna-warni & gegelung atas gelongsor tu. Abi cakap pam dah panas.hehe..
So, budak-budak ni main kolam je.. Itupun dah seronok..hehe

Masa ni perasmian/1st time buka kolam ni di rumah maklong kat Ampang..Lagipun depan umah maklong luas..
Pas mandi, semua pakat nak makan. Dah sejuk, mesti lapar kan..? Nasib baik rumah Maklong banyak makanan..hehe.
K,pasni bila ada masa free lagi kita main kolam lagi ye..:)

7 comments:

Surishariff said...

Bole la bw lik umah wan kita berkubang ramai2 hahaha

Ummu Muhammad said...

abdullah tk mandi2 kolam lgi pasal ibu ayh die malas nk kemas hehe

UmmiAbi said...

Surishariff:
Boleh..boleh.. tp jgn wan mintak byr bil air sudah..heheee

UM:
Cepatla ibu...Abdullah mesti sukerr... Bdk2 memang suke main air kaann..hehe

IntaNBerliaN said...

wah bestnya..... akak ygtgk ni pun berkenan..!! -)

kechixx hussain said...

pam dan mandi....waaahhh...syoknya budak2;)

My Family So Sweet said...

knor dah bagi kat kngah semua satu set kolam ni. nanti amik kat dia la ya.

UmmiAbi said...

IntanBerlian:
Hehe...nt alisha dah de peneman utk mandi kolam. Lg ramai, lg best kn..:)

Kechixx:
Bkn budak2 je syok...yg besar2 ni pun..hehe

MFSS@kaknor:
OK..tq ye...Nt kitorang g amik..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...