Friday, October 12, 2012

Wafa Sofea pergi dinner

Barakallahu lakum...
Hi dear...
Weekend lepas ummiabi & Wafa Sofea pergi dinner kahwin classmate ummi..
Dinner di Grand Ballroom Dewan Perdana  Felda, Kuala Lumpur..
Aturcara majlis sangat berprotokol..sebab diorang buat dome & bukan buffet(So,datang duduk & akan dilayan).
Ummi rasa best & tenang sangat dalam majlis tu..Wafa Sofea pun ok..tidak banyak kerenah..Walaupun presentation lauk-pauk akan dibuat masa pengantin makan beradab, tapi diorang masih sediakan kudapan seperti kerepek,mashmallow, & coklat..So, kita taklah rasa lapar sangat sementara nak tunggu pengantin ke meja makan beradab..Suka wafa dapat makan coklat...hehe.
Makanan pun sedap...macam-macam ada, penuh atas meja.. Wafa suka sangat dessert dia coz de kek marble coklat,atas kek tu de vanilla ice cream & dicurahkan lagi dengan coklat pekat..hmmm..nyummilicious..
Tapi, ummi xsempatlah nak amik gambar lauk-pauk..sebab ummi baru je makan 2 suap, Wafa Sofea dah bising, "mi..naaak"...Then "mi...air.." macam-macam anak ummi ni...jenuh layan dia seorang..;)
Balik rumah semua tidur kekenyangan..
Catwalk on the red carpet..(chewaah,macam model pulak..kecik2 xpe,besar jangan ye wafa)

Anak abi..:)

Anak ummi(Abi snap blurr..huhu)


By the way, inilah pengantinnya..

Ummi doakan Aili & pasangannya bahagia hingga ke syurga...Amin..


4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

syomel la wafa. genit je.
selamat pengantin baru buat teman umi ye. cantik dia!

IntaNBerliaN said...

wah.. cantiknya pengantin... wafa tetap comel!! :-)

Ummu Muhammad said...

tang makan tu walapn tk nampak dah menmgiurkan hehe

UmmiAbi said...

Sue-Rya Qistina:
Wafa memang tecik tomey jer..:)
Cantik kan kwn ummi..;)

IntanBerlian:
K'ina, tq ckp wafa cantik..ehh..ckp wafa comell..hehe

UmmuMuhammad:
Hehe,tak tangkap gmbar pn oklah kan..UM dah nmpak sdap..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...