Monday, October 29, 2012

Ada pagar pun terlepas..

Barakallahu lakum.
Hi dear...sebelum ni ummi pernah story tentang pagar kat SINI.
So semalam, ummiabi terkezut Wafa Sofea naik tangga dengan jayanya siap duduk atas tangga sambil tersengih...
Yang peliknya, ummiabi dah tutup pagar tu..macammana boleh terlepas? So ummi keluarkan Wafa balik & suruh Wafa "demo" sekali lagi macammana dia terlepas dari pagar tu...
Jomm..saksikan "Demo" Wafa..
 
Tgkla...siap sebut "cheese" lagi..hehe..
Ummiabi kena alert pasni..Pagar ada ke tak, sama jer...huhu.




Notaummi:
Ada jer idea anak2 ni kan...?hehe

7 comments:

DrSam said...

tu tanda-tanda awal nak jadi genius :)

UmmiAbi said...

Amin...InsyaALLAH doc...:)

Anonymous said...

Hehe.comel je wafa ni.Pandai plak tu.

Ummu Muhammad said...

hehe..bijak2 wafa..name die sweet n simple wafa sofea ;)

UmmiAbi said...

Alhamdulillah...Amin...Syukran ummu muhammad..:)

aTy _faRed~ said...

eerrr... yer ar..... cerdik dak nih..heheh...mekaseh share..nanti nak beli safety gate ni kene pilih betul2..:)

UmmiAbi said...

aTy_faRed:
Hehe..aty lau nk bli, kena bli yang btul2 safety..xde lubang2 tau..heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...