Tuesday, September 4, 2012

Lagi dimarah,lagi disenyum..

Barakallahu lakum..
Ummi nak tunjuk sket selingan iklan dari nukilan ummi sebelum ni..
Masa ummi sibuk dok goreng tu, Wafa Sofea dah merengek-rengek nak main bawah dapur tu, so ummi bagilah ais krim box tu sementara untuk bagi dia diam & x kacau ummi wat keje..(Ummi xsuka wafa main2 dekat ngan dapur tu,panas & takut meletup bila menggoreng).
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Alih-alih, seronok & enjoy plak dia main ais krim tu..
Ummi pusing belakang tengok dia dok main2,ummi tanye,"Wafa...apa sayang buat???" terus dia buat muka x bersalah..huhu

Ummi cakap:"Haippp...". Hmm,bukan takut,lagi disengih adala..

Rasa macam nak gigit je ini budak..hehe..

At last, ummi yang tergelak kekeke...ummi ambil ice cream box tu..Then suruh dia masuk bilik air nak cuci tangan.. (Tapi wafa Still buat muka tak bersalah..:)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Alahai..Wafa Sofea..Engkaulah penawar,engkaulah penghibur...
(Susah nak marah anak kan..sebab dia bukan buat perkara yang salah pun...playing is learning...but umminya yang pening..kena lap & mop lantai..hehe)

2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..comel je keletah anak2 kecik camni kan. :)

IntaNBerliaN said...

hihiii comel je... dia tgh nak xplore la tu.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...