Wednesday, August 15, 2012

Adik Fizi & Ahmad...terima kasih

Barakallahu lakum.

Mesti semua dah tengok iklan ni kat tv kan..?1st time ummi tengok memang menangis..Tanpa sedar air mata mengalir laju...Wafa tengok ummi...panggil ummi "ummi...?". Ummi terus peluk dia. Mungkin masa tu Wafa pelik kenapa ummi menangis kan? Ummi nak share kat blog ummi...mana tahu nanti besar wafa tengok & masa tu wafa tahu kenapa ummi menangis. Elleh..nanti wafa pun confirm nangis..heheh



Buat pengetahuan semua, adik yang melakonkan watak Ahmad memang mengalami cacat kekal pendengaran & adik yang melakonkan watak Fizi ni memang mengalami cacat kekal penglihatan.
Pertama kali berlakon dan mereka mudah dibentuk - kata production ppl.
Ya Allah,permudahkan hidup mereka di dunia & akhirat...Moga sentiasa diberkatiNYA...Amin..
Love both of u sayang..:) really special this 'special kids' make us proud and more respect by their contribution...and of course make us more appreciate by 'anugerah' yang maha esa...

Nota ummi:
Terima kasih adik berdua kerana menyedarkan & menginsafkan ramai manusia di bulan Ramadan ini.
Ummi dengar perompak & black metal pun nangis tengok iklan ni..hehe...Bguslah kalau betul...:)

4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

mmg sedih. semoga anak2 ini dilindungiNya :)

UmmiAbi said...

Amin....:)

Mama Kembar 3 said...

mama pun terharu sgt time tgk video nih. tahan air mata tanak nanges kat opis time tu hehe

UmmiAbi said...

MK3: Hehe...mama tahan air mata kt opis..Tp balik umah nangis kan..kan..he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...