Tuesday, July 31, 2012

Birthday Abi


Barakallahu lakum.
Maaf..ini post yang berada dalam draft...ummi baru update..Maaf ye abi,tp ummi still celebrate & make a prayer for you..:)


17/7/2012...birthday abi..


Ni je yang mampu ummi buat beli...  Buat?hehe,waiting for that...I will..InsyaALLAH..
Tapi...abi still happy walaupun ummi beli..Dia cakap sedap...:) Oklah kan? asalkan boleh buat abi happy.. InsyaALLAH,nt kalau ummi ada masa,ummi buat sendri kek untuk abi & anak2 ummi k..
Abi siap cakap dia x mengharap pun...dia tahu ummi penat kerja...;)
Ingat dia punye birthday pun dah buat dia happy sangat...Syukran...:)
HAPPY BIRTHDAY ABI...:)
I am so lucky to have a husband like you.
Every year with you is better than the last.
Happy Birthday Dear!
Hanging out with you is still my favorite thing to do.
Happy Birthday to my partner and my best friend.
My love for you grows and grows with each passing year.
You are still the man of my dreams.
I can't imagine living without you at my side.
Growing old with you is one of my favorite things to do.
Happy Birthday to the love of my life.
You're not just my husband, you're also my best friend. Happy birthday dear...
Moga Allah anugerahkan kesihatan yang baik buat abi, dimurahkan rezeki & berbahagia selamanya bersama ummi & anak-anak....;)


3 comments:

Surishariff said...

Wah..red velvet lg..sedap nmpk..kami pun makan kek juga smlm sempena besday aisya..

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk hubby awk :-)

UmmiAbi said...

Surishariff@ibu izzaiki: Hehe..RV di hati:)
Waah...hepy besday aisha..Mg jd anak solehah;)

Intan Berlian: TQ k'ina;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...