Saturday, March 10, 2012

Ben Ashaari dan header blog saya

Assalamualaikum.
Hmmm...memandangkan malam ni abi cakap x payah masak(sebab kekenyangan menghadiri 3 kenduri). So,bolehla berehat-rehat..hehe..ternampak pulak segmen uncle Ben ni. Ummi nak joinla...
nak join gak? klik SINI

Nak explain apa ye tentang header ummi ni?coz pic dia pun ummi mintak kat uncle Google. Tapi sebenarnya dalam minda ummi asyik terfikir FAMILY..
So,maksud header blog ni lebih kepada kekeluargaan sebab blog ni ummi dedikasikan untuk family ummi...

Syukran jazilan 'ala kulli hal..;)

7 comments:

Muhamad Azam said...

Nice header..

jom pergi blog saya pulak haha

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Azhafizah[フィザ] said...

maksud tersirat.^__^

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Bee Shaz wals said...

singgah sini dari segmen sama
shaz follow awak sudah hope sudi follow shaz balik yea
nice blog awak
http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Intan Wandalaara said...

hi.. datang dari segmen sama :)
btw done follow awk..

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Pka Rahim said...

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini .. BW daripada list abg Ben .. Niena dah follow .. Jom terjah blog Niena semula .. =)

http://www.nienasofea.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...