Wednesday, February 8, 2012

Owh..patutla..

Barakallahu lakum.
Hmm..lau ummi pergi Shopping mall mesti tertarik tengok patung yang memperagakan baju berjenama kat situ(Baju berjenama selalunya sexy n ketat kan..ish2). Ummi rase macam nak yang patung tu pakai je..hehe. Nice..ngam2 je ngan badan dia.
Then bila ummi try at fitting room, menggelebehla..besarla..x sesuai langsung..huhu.. Lagi satu, bila tengok kat dalam magazine, baju-baju yang model/artis ni pakai "ngam-ngam soy" jer...padan ngan diorang. Maybe sebab badan ummi ni kecik kot.. Xsesuai pakai baju fesyen2 ni..huhu. Tapi sekali-sekala nak pakai depan abi, apa salahnya kannn..hehehe..;)
Kat depan suami je bleh pakai baju macam model/artis ni.. Tapi makhaii, baju nak pakai kat rumah lebih mahal daripada pakai kat luar. Lau pakaian untuk ke luar rumah selalunya baju kurung, blouse longgar @ jubah..harga bawah RM150 je pun.. Tapi baju  yang tak cukup kain ni berfeyen/berjenama ni plak yang mahal. Takpela, ummi tulis tadi sekali-sekala kan..? Lainla model2 tu, berkali2 & berkala2 plak pakai "baju untuk suami" kat luar rumah. Itu membazir namanya..Lainlah lau untuk suami=dapat pahala lagi..;)
Owh..patutla...

2 comments:

nUr aDiLa said...

haha...da agak da kena kepit^^

UmmiAbi said...

Haha..pasni jgn terpedaya ngan diorang taw..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...