Wednesday, January 4, 2012

Happy 1st birthday Nurul Wafa Sofea..:)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Barakallahu lakum.
1stly...Ummi mohon maaf sebab lambat post entry ni..
Wafa recently turn 1 year old young on 5th December 2011 a few days ago.

Wafa...on that day..wonderful day.., a star of pure love appeared to be our(ummi & abi) gift.. Present from ALLAH..
YOU!!....(NURUL WAFA SOFEA MOHAMMED SALIM)
Wow, I can't believe you're one already..Happy one, Honey Bun!You're growing up so fast, Happy first birthday little one!!
We're very thankful for all the joy you bring into our life.. Ummi & Abi amat3 sayang & kasihkan Wafa.. Moga Wafa membesar sihat walafiat, menjadi anak yang solehah, hamba ALLAH yang beriman dan bertaqwa..serta diberikan akal yang cerdas, seterusnya berjaya di dunia & akhirat.Amin..Amin..Amin..




Alhamdulillah, With Allah's will, Ummi has breastfed you until now. May Allah gives us chance to complete the journey until you turn 2. Ameen. *ummi loves u sooo much*
So, memandangkan Wafa still kecik molek..kitorang tak celebrate besar2 pun birthday Wafa. Just buat family treat. UmmiAbi belanja/wat makan2 dengan family je. Tunggulah Wafa dah besar sket dan dapat rasai sendiri feeling celebrate birthday tu, kita buat ye sayang.. Thus,Xmas day ummiabi & sume family berkumpul di kg@ Perlis.. UmmiAbi belanja Maktok&Tokwan together with all Ummi's sibling & treat at Koma Laut Ikan Bakar. Senyum je wafa on that night.. Tapi,ummi xsempat amik gambar, yela..nak pegang wafa n nak makan lg.. Nak jalan2 lagi..At last,sorang pun xde gambar. Tapi Ummi paparkan juga lauk& tempat yang exactly same on that night...TQ Uncle Google..:)
Ni masa siang

Keadaan masa malam

Ni antara lauk yang dipesan. Ikan yg dibakar tu ikan gerut. most popular fish kat perlis. Sedap tau.Lau bakar, mesti menjadii..;)
Tomyam wajib ader...
 Best sangat lepaking dengan family. Abang Zafryn,makngah,paksu O'ol(Nasrol) & maklong sekeluarga sempat lagi pusing2 kat Komalaut tu naik kuda. UmmiAbi, Maktok dan Tokwan xmo naik..hehe, tambahan malam tu angin kuat sangat. Sejukkk..takut wafa selesema plak..
After balik dari Perlis, next weekend tu kitorang balik Kuala Kubu Baharu(KKB) sambut birthday Wafa belah family Abi lak. Sume adik beradik abi balik kecuali PakLong coz nak uruskan akak Nurul nak msuk sek menengah. We all have fun at there. Just a simple celebration. Macam kat perlis,just wat makan2. Abi beli KFC banyak2, Wan masak 2,3 lauk and kebetulan Cik Shahir beli pulak nasi Arab.. Fuuh..memang kekenyangan..Alhamdulillah..

Nak jugak tempek KFC..hehe. Ni pun mintak kt Uncle Google..;)



OK...layan pic wafa dah besyar.. Harap wafa makin besyar lagi..coz wafa ni mudah sangat turun berat badan. Lau demam or batuk, mesti turun..tapi amatlah susah nak naik balik..huhuhu..Xpela sayang, asalkan sihat kan..?



Lau pasan,pic wafa ms tecik dlu tembam2 dan pic skrang dah kurus..huhu
Sila  click gambar utk tumbesaran..he
  

2 comments:

My Family So Sweet said...

Happy birthday wafa.....nanti kita wat kat KFC nak. best ada planner yg uruskan semua. ada gift ada kek free.....best2.

UmmiAbi said...

Sume kfc ke ade planner camtu maklong?Bestnyerr...
Jom..bleh wat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...