Thursday, December 8, 2011

Alahaiii...abiku sayang..

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Barakallahu lakum.
Hi..today ummi want to share a joke that happened on last few days.hehe.. About abi actually.. Alhamdulillah..abi always support breastfeeding. Abi yang memberi kata-kata perangsang buat ummi untuk menyusukan wafa, kalau boleh sehingga berusia 2tahun...dan bersyukur pada ALLAH kerana air susu mahal & tiada di mana2 supermarket ini sentiasa Allah anugerahkan buat Wafa Sofea. Bila ummi pump,walaupun tak sebanyak sebelum ni antara 4-5Oz sekali pump(dulu 7-8Oz).. Syukur Alhamdulillah..Ya mateen...Ya mateen..

Setiap hari selepas balik kerja ummi akan sterile sume botol2 dan breastpump yang ummi guna semasa pump di ofis. Then esok pagi-pagi kelam-kabutlah sket nak kena masukkan breastpump dalam beg & bottle bersih dalam cooler bag. Lau ummi masih di atas bersiap, abi akan turun dlu buat semua tu--->siap(Alhamdulillah)
Entah cmner haritu kami terbangun lewat dari biasa then rushing to prepare all things. While he was waiting me to get ready, so abi prepare all things include breastpump, ummi's handbag & storage bottle for breastmilk. Syukur ummi pada ALLAH..
Then , sampai ofis ummi bukalah cooler bag..Hm..nak tergelak ummi. Ummi call bagitahu abi, abi pun gelak macam x caye katanya...Tulah..rushing lagi..hehe. Ummi de post kat Group KIM(Kump. Ibu Menyusukan)..Bacala sendri ye apa yang berlaku..Ummi nak tahan gelak ni..hehehe







TQ my hero(abi) & mummiesKIM that supporting my BF journey...much love from ummi:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...