Wednesday, October 26, 2011

Review Kump 9...Meh, jom usha blogger comey2 ni..

Assalamualaikum. Haiii...Arini ummi dah review ahli nujum kump 9.. Aceli, I'm late...huhu. Tapi ummi betul2 busy minggu ni. So,Arini kerana kejayaan ummi menghasilkan section "retina" dari Dr. Ooi(Oftalmology PPUM) sebanyak 20 blok, Ummi blehla rehat skejap..nak tido, xngantuk plak..So,blogwalking jela..plus wat homework abg nasz yg tertunda ini..hehe

K,jangan buang masa..Jom tengok blog pink Miz Ika ni.. Nice n calming je bila masuk blog Ika ni.. Sweet pinkish.. Ika ni remaja cilik yang comelll...(lagi2 ske pink,tu lg shomell kn..?). Dia de tulis single n available..tapi ummi xcayela, muka comey,mesti not available ni..hehe..pandai2 je ummi ni kn..? Muka ika pun baby face..patutla ummi nmpak ika tulis dia nak jadi baby balik.. Xpe Ika,nanti de anak,mesti ika rase muka anak ika comey macam ika..Tula baby ika..hehe. K,ummi doakan ika yang shomell ni sentiasa succeed..

Ahli kump 9 sorang lagi ialah..Natasha. Blog dia pun sweet sangat.. Shomel je lukisan gugurl yang jadi layout dia.. Muda lagi ni..tapi dah berpunya(Moga cepat kawen ye dik..Amin) Natasha nyer blog banyak mengisahkan hal-hal diri dan family tercinta.. Dia de bear yang comey taw..Emokk namanya..mesti pencuri hati dia yang bagi tuu...(nanti dah jadi hakmilik,pencuri hati kena bagi banyak2 ye..,lg bertambah kasih dan sayang..hehe). K,ummi doakan Natasha sentiasa bahagia dengan insan-insan tersayang..Amin..

1 comment:

zareliqa afiqa said...

Salam kak..hehe,thanks sangat2 buat review blog Iqa.Banyaknya akak puji..huhu,malu iqa~ weeee^.^
muah muahh untuk wafa sofea yang comel tu. :)

psstt : mmg single n available taw.hihi :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...