Thursday, October 27, 2011

Haiii..terbabas jugakk..

السـَّلامُ عـَـلـَـيـْـكـُـمْ
Barakallahu lakum.. Hi...Ingat lg x ummi penah citer tentang Wafa Sofea mula2 menjulur tu... Kan masa tu ummi just letak dia atas tilam jer.. Then sekarang baru ummi berkesempatan nak beli mat ABC yang ummi penah mention tu.. Beli kat kawan ummi je..senang,dia terus bawak ke um ni..:) Mat ABC kira besarlah sket dari tilam dia.. besar x besarla..lebih kurang single bed size..Kira okla kn..?Jomm tgk wafa crawling in action..;)



Alamak...terbabas jugakk... Xcukup besar ke mat tu sayang? Xpela..orang cakap biarla dia explore satu umah pun, sebab itu semua mind development even baju kotor sekalipun.. Huhu...ummi xkisah sayang, baju tu kotor..boleh basuh.. Tapi yang ummi risau, umah kita ni marble tiles..Sejukla sayang tomeyyy...:)


6 comments:

aimie amalina said...

hehehehe
terbabasss jugakk
heee
'bagus la kak
permaidaninye menerapkan cinta ILmu dr kecik2 lagi

hehe
comeiiii je die

Ezreen Fara / Muhd Salim said...

Hehe...Wafa sofea ni memang Aimie..:)Sejak dok menjulur ni,cepat je dia gerak..tgk2 kat tepi almarila..tepi kerusila..hehe..nk explore je,tu xmerangkak lg,lau merangkak xterkejarla ummi..:)

*** DEL *** said...

cantik la...nk bli mana??

UmmiAbi said...

Cantek kn?Xberhabuk..Lau air tumpah pn senang lap..hehe

Min said...

alamak... minat la kak min dgn mat ABC ni. beli mana ye...? ingat balik nanti nak cari satu kat Mawaddah... senang dia nak golek2...

UmmiAbi said...

Kt M'sia byk jual k'min.. Online pun byk.. Ezreen bli kat https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.109511865796913.18179.100002143012484&type=1
snang,dia trus bwk mai opis. Lgpun tgk harga dia plg murah..
Yg bwh ni pn ant yg termurah dan cantik..Akak tgk2la..:)
https://www.facebook.com/babyboobaa.biz#!/media/albums/?id=188875524521997

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...