Monday, July 25, 2011

Perlu ke?

السـَّلامُ عـَـلـَـيـْـكـُـمْ
Semalam ummi saje tengok2 barang baby. Tgk kat LittleWhiz website dlu,nanti ade yang terberkenan baru terjah kedai dia.. Ummi suker pegi LittleWhiz coz ummi member,ofcoz dpt points bl beli kn.Lgpn dekat je ngan umah.Kat Setia Alam jew.. Ummi explore punye explore, then terberkenan dengan bottle drainer. Design dia yang cantik, menarik, tertarik tuuu..Huhu... Cantik2lah..:) Color pn striking.. Nk beli..Nk beli..hehe.(kena hasut..kena hasut..) Tetiba teringat abi cakap.."Ummi..ingat ye,kalau membeli pk dulu..keperluan atau kemahuan??" Huwaa..wajah abi tiba2 muncul. Hmm..perlu ke bottle drainer ni?Mommies lain yg xde bottle drainer ni ok je.. Kering gak bottle2 anak diorang..nak sedapkan hati je cakap ni..kikiki.. Tp design dia..color dia..menambat hati ummi..huhu.




Woww...siap leh lipat lg lau xnak guna..

TANTEK KAANN...???

Xpela..Ummi kn Macgyver.. Ummi gunalah dulu "bottle drainer buatan ummi" kira versi ummila..hehe..

X TANTEK..tp multifunction taw..Jimat..Nt lau xguna dah,bleh bakul tu guna untuk benda lain(Isi buah ke..isi bunga ke..) Yang blakang tu aceli tempat letak gelas..UmmiAbi dapat adiah kawen.Gelasnya kite pkai, holder dia tu kita pinjam wat drainer dlu..hehe..kata Macgyver..kui3..:)--sedap kan hati--

3 comments:

Ayu said...

salam perkenalan.. link dr abg Ben.. Sy pun masih baru lagi.. followw..

✿....rossa alina....✿ said...

macam2 pattern ade sekarang ni..tp,selamat ke??hmm.. :)

Ezreen Fara / Muhd Salim said...

Ayu: Salam prkenalan..Ummi dh folow..TQ ye..:)
Rossa: Tula kn..?Mcm2 skrang barangan bby.Perasan x brg2 yg paling laku n hangat skrang ni ialah barangan baby..Mesti laku coz parents skrang xkisah klau bli utk anak.Ribu riban hbs pn no hal..hehe. Lau mmbeli,mk sure ingredients @ bhn chemical tu dicheck dlu..eg:bpa free..chemical free..non-halal products..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...